Προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 από τον Στέφανο Πεννιά πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε.

Πρωταρχικός σκοπός ήταν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες ιδιωτών, γρήγορα όμως αναπτύχθηκε και ανέλαβε και τις εγκαταστάσεις σε πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε βιομηχανικά κτίρια.

Η αξιοπιστία, η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα των υλικών, η ασφάλεια εγκατάστασης, το χαμηλό κόστος εργασιών, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η διαρκής ενημέρωση και συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του έργου αποτελούν εγγύηση και μοχλό ανάπτυξης της εταιρείας.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, και ειδικευμένο εργατοτεχνικό μόνιμο προσωπικό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνει, προσλαμβάνει και το απαιτούμενο πρόσθετο προσωπικό, κυρίως εργατοτεχνικό.

Με έδρα το νομό Αχαΐας αναπτύχθηκε σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος αναλαμβάνοντας μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα στους νομούς Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, αλλά και στην Αττική.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία επεκτάθηκε και στα δημόσια έργα λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς αυτόνομα ή και μέσω κοινοπραξιών κατασκευάζοντας έτσι πολιτιστικά κέντρα, γήπεδα, δημόσια κτίρια, ηλεκτροφωτισμό δρόμων και φωτεινούς σηματοδότες.

Σήμερα η εταιρεία είναι μέλος του συνεταιρισμού Σ.Ε.Η.Δ.Ε.Ι.Ν (Προμηθευτικός Καταναλωτικός Παραγωγικός και Πιστωτικός Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων), μέλος του Κ.Α.Π.Ε. (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και ο Πεννιάς Στέφανος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, γενικός γραμματέας της Π.Ο.Σ.Η.Ε. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργολάβων Ηλεκτρολόγων – Συνεταιρισμών Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών) και αδειοδοτημένος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Επίσης είναι ταμίας του Σ.Ε.Η.Δ.Ε.Ι.Ν (Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων).

Η εταιρεία μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αποκλειστική συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πωλήσεων και κατασκευής Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της Αθήνας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clarus Energy Services Ε.Π.Ε. και έχει κατασκευάσει μαζί της μεγάλο αριθμό έργων της.

Το όραμα της εταιρείας είναι να αναγνωρισθεί από το σύνολο του εμπορικού και τεχνικού κόσμου ως εταιρία ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών στις ηλεκτρολογικές μελέτες - εγκαταστάσεις , στους αυτοματισμούς και στην διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.